Czy jestes za wydaleniem Piotrog-a z akademi? |
TAK |
|
91% |
[ 11 ] |
NIE |
|
0% |
[ 0 ] |
JESTEM ZA INNA KARĄ (napisac propozycje) |
|
8% |
[ 1 ] |
|
Wszystkich Głosów : 12 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
|
dementor
Założyciel - Wielki Dementor

Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Pią 19:27, 14 Lip 2006 Temat postu: Usuniecie Piotrog-a z Akademi.. |
|
|
Od jakiegos czasu Piotrog bardzo wkrecil sie w sprawe znalezienia szpiega w akademi....Dowiedzial sie ,ze szpig ma w opisie planet nazwe "szpieg" Dostawal oferty o szpiegowaniu po czym mnie informowal... Rownierz otrzymal taka od Rebeli , a dokladnie Dukhata...
Nieoficjalnie mial byc szpiegiem dla nich , ale o wszystkim mi mowil co i jak i z kim wspolpracowac ma w naszej akademi...
Piotrog dostarczal wiadomosci , kiedy ma rebelia zatakowac , i wysylal mi wiadomosci od Dukhata...
Mial mi przedstawic taka wiadomosc , jak bedzie mial na koncie ,zebym mogl zweryfikowac autentycznosc...Niestety kasuje na bierzaco i niemial...
Dzisiaj otrzymal kolejna , spytalem czy ma i czy moze przeslac mi tresc?
Odpowiedzial ,ze ma i mi przesle...W tym momencie poprosilem go o dostep do jego konta ,zeby to zweryfikowac...
Piotrog sie niezgodzil......Po rozmowie mojej z nim , odpowiedzial ,ze pomysli po czym stwierdzil ,ze rzucil piniazkiem i wyszlo na "nie"
W tym momencie po calej sytuacji odpowiedzialem mu rownierz podobnie i dodalem ,ze mi wyszlo na TAK....A skutkiem tego jest zablokowanie go na forum oraz ankieta o wydalenie z sojuszu....
Ankieta nie jest wylacznie dlatego ,ze Piotrog niechcial dac dostepu do swojego konta ,zeby stwierdzic autentycznosc wiadomosci , tylko dlatego ,ze w momencie jak Piotrog zaczal sie interesowac calym tematem , jednoczesnie byl sprawdzany i weryfikowany przez innych...
Niemoge tu niestety napisac szczegolow ,ale podsumowujac....
- Piotrog nie jest szpiegiem.
- Raz nawet przez przyapdek pomogl.
- Nigdy niedostawal wiadomosci z Rebeli jak to twierdzil
- Nigdy niedostawal wiadomosci od Dukhata , a te co mi wysylal byly wylacznie napisane przez niego samego..
- Pisal informacje ogolnie znane , wystarczylo jak ktos sledzil glowne forum.. Niestey dodawal wymyslone rzeczy od siebie , przez co swiadomoie lub tez nieswiadomie mogl spowodowac problemy i dzialania wojenne na osobach , ktore wogole niemialy zamaiaru nas atakowac...Przy czym jak najbardziej narazil by akademie jesli bysmy podjeli dzialania....
Moge zrozumiec ,ze moze probowal jakos byc w centrum uwagi i zwrocic na siebie uwage przez co wymyslil te cala historie o szpiegowaniu i kontaktach ,zeby zdobyc plusy ,..... ale nie ta droga , przez klamstwo i stwarzanie niebezpiecznych sytuacji. To ,ze wiedzielismy o tym od poczatku niezmienia faktu ,ze jestem za wydaleniem go z sojuszu....
Dawalismy mu tyle mozliwosci i okazji ,aby sie przyznal i sam napisal ,ze zle robi , ale niestety z tego nieskorzytal....
Bawil sie dobrze dalej myslac ,ze to on kontroluje sprawe...
Ankieta trwa do poniedzialku....Ponizej prosze wyrazic swoje opinie. Piotrog ma zablokowany dostep do forum , rownoznacze jest z tym ,ze niewolno go informowac o niczym do poniedzialku...
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez dementor dnia Pon 19:56, 17 Lip 2006, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
Powrót do góry |
|
|
 |
|
Gość
|
Wysłany: Pią 19:37, 14 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
chec bycia w centrum uwagi mozna jakos usprawiedliwic, a nie da sie znalezc usprawiedliwienia dla takiej histori ktora sie ciagnela dosc dlugo. Do tego mogl spowodowac naparwde powazne zagrozenia dla aka, sami sobie wybrazcie co by spowodowal wpad rebeli do wszyskich z nas, teraz zamiast 26 mln pkt po ich ataku mielibysmy moze 4m.
Nie tak spraw nie mozna przebaczac ale trzeba je tepic, jestem za wydaleniem go z aka !!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jester
RADA SOJUSZU

Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: Pią 19:49, 14 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
równierz "ZA", takie zabawy są naprawde niebezpieczne, nierozumiem tylko tego skoro jeszcze miał szansę naprawić swoje błędy brną w to coraz głębiej :/
Post został pochwalony 0 razy |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią 20:39, 14 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
TAK wydawało mi sie że szpiegował mnie a potem już wiedziałem że mnie szpieguje codzienne pytania o moją flote...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią 22:38, 14 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
Z początku wydawał mi się dobrym człowiekiem, ale teraz zmienię zdanie. Z tego co widzę to był on chyba trochę zakompleksiony. Za wszelką cenę chciał być w centrum uwagi to już lekka przesada. Mogłby to uczynić inną metodą, nie robiąc nikomu krzywdy.W tym wypadku jestem ZA. W moich oczach to on już nigdy nie zazna odrobiny mojego szacunku -.-'
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob 10:18, 15 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
Jestem za bo chyba przez niego wyrzucono mojego kolege uwarzając go za szpiega chodz nim niebył.
No ale ja wyrzucimy PIOTROG-a z sojuszu to mały sojusz ARMY_MEN_3D
straci protekcje
PROTEKCJA PIOTROG [z sojuszu ADemento] i paru kolegów jego ,pokażemu mu każdy raport
:D
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jester
RADA SOJUSZU

Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: Sob 11:31, 15 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
oj no to chyba będe rozgrzewał Senty :) w tym sojuszu jest nasz słynny szczurez, nie mogłem go wcześniej atakować ze względu na protekcje Piotroga :twisted:
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob 11:34, 15 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
Tak patrzę na ten sojusz a tam szczurez jest administratorem... Czyżby to on wpadł na pomysł o protekcji PIOTROGa?
Już sięsenty grzeją. Ma ktoś odrdzewiacz na zbyciu? :P
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
oiniW
Warrior

Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Sob 13:20, 15 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
ja tez jestem za wydaleniem piotroga, akademia Dementor to miejsce dla przyszlych dementorów, wiec nie widze powodu, aby dalej on tam zajmowal miejsce.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob 16:39, 15 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
JESTEM ZA INNA KARĄ (napisac propozycje)
jestem nie za wyrzuceniem, ale za wyproszeniem z sojuszu.
to ze ma kompleksy (buheheh biedaczek..:P) i kombinuje zeby nadrobic nie znaczy ze jest zaraz naszym wrogiem. Chcial byc KIMS w sojuszu, wczul sie moze za bardzo...
Niech odejdzie (jesli odmowi to mu Dem pomoz delikatnie...;) ) ale w pokoju.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob 17:58, 15 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
popieram maste :) choc w zyciu codziennym glupote tepie wszelkimi dostepnymi srodkami
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Robo
RADA SOJUSZU / DYPLOMATA

Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Kęty (Robo)
|
Wysłany: Nie 10:35, 16 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
Za glupote sie placi... Jestem za wyzuceniem go, lecz nieatakowanie go... Jak ktos pisał, gosciu chciał objąć pewnie jakaś funkcje w sojuszu, lecz trzeba sie czasemwstrzymać...
Nie odaje glosu w ankiecie, z wiadomych przyczyn dla członków głównego sojuszu... Ale jestem za usunięciem Piotroga z akademi...
Swoją drogą szkoda, bo uważałem go za spoko zioma 8)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie 18:24, 16 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
Klamie to niech wypier... ale smiec no myslalem ze Piotrog to juz dobry gracz kolejna gwiazda w sojuszu ... szkoda slow jestem za wyrzuceniem nienawidze takich debilow widac ze to jakies glupie dziecko no boze jacy ludzie sa ulomni :S:S:S:S
Plakac mi sie chce ...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
dementor

|
Wysłany: Pon 19:54, 17 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
Silver999 napisał: Jestem za bo chyba przez niego wyrzucono mojego kolege uwarzając go za szpiega chodz nim niebył. |
Kogo?
----------
Ankieta zostaje zamknieta , decyzja zapadla :
http://www.dementor.fora.pl/viewtopic.php?t=2338
Post przez okres tygodnia bedzie jeszcze dostepny na wszelkie komentaze badz pytania....
Po tym okresie zostana udostepnione informacje zwiazane z Piotrogiem i przyczyna jego odejscia , aby niebyc goloslownym.....
|
|
Powrót do góry |
|
|
dementor

|
Wysłany: Pon 19:26, 24 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
Prosze uwaznie przeczytac post dotyczacy Piotroga:
http://www.dementor.fora.pl/viewtopic.php?p=16342#16342
I na chwile obecna do zakonczenia sprawy jest zakaz atakowania SZCZUREZA z sojuszu ARMY_MEN_3D [ARMY]
|
|
Powrót do góry |
|
|
|