Forum FORUM SOJUSZU "DEMENTORS" Strona Główna
 Forum
¤  Forum FORUM SOJUSZU "DEMENTORS" Strona Główna
¤  Zobacz posty od ostatniej wizyty
¤  Zobacz swoje posty
¤  Zobacz posty bez odpowiedzi
FORUM SOJUSZU "DEMENTORS"
TAG: [DEMENTOR] / Nazwa: DEMENTORS
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie  RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

LISTA "RYCERZY DEMENTOR"

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM SOJUSZU "DEMENTORS" Strona Główna -> Ogłoszenia Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
LISTA "RYCERZY DEMENTOR"
Autor Wiadomość
SZKOT
Byly gracz GW
Byly gracz GW

Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Pon 11:32, 10 Paź 2005    Temat postu: LISTA "RYCERZY DEMENTOR"

Wodz i Król nasz - Dementor

Poniżej lista "RYCERZY DEMENTOR"
Gracze Ci zobowiązali sie przestrzegać "Kodeks Rycerski" i ręczą słowem i duszą swoją, że zobowiązania i przysięgę wierności wypełnią.

- Szkot
- mck
- Julas
- paplasmerf
- Kudy vel Black_Hunter
- Evergreen
- Anakeen
- Jonek
-
-

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez SZKOT dnia Nie 15:16, 06 Lis 2005, w całości zmieniany 7 razy
Powrót do góry Zobacz profil autora
SZKOT
Byly gracz GW
Byly gracz GW

PostWysłany: Pon 11:42, 10 Paź 2005    Temat postu:

Ja gracz zwany SZKOTEM z rodu dawnego Macallan się wywodzący niniejszym przysięgam przestrzegać "Kodeks Rycerski" i prędzej w boju zgine i członki wszystkie potrace niżbym miał słowo dane złamać. AMEN!!

Gość

PostWysłany: Pią 8:23, 14 Paź 2005    Temat postu:

Ja, sir MCK ze szlachtengo rodu MCK'ow niniejszym przysiegam, iz honor oraz kodesk rycerski beda mi wartosciami nad zycie cenionymi. Przysiegam takze, iz poki nie skonam wlaczyc bede w imie szlachetnosci i obrony slabszych. Tak rzeklem. AMEN!

Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią 10:49, 14 Paź 2005    Temat postu:

Ja Julas z rodu Furionów ślubuje, że pragnę stać się Rycerzem Dementor, szanować Sojusz i rządzące nim przepisy oraz uczestniczyć we wszystkich działaniach w duchu rycerskim dla honoru naszych planet i dla chwały Sojuszu. Przezacni Panowie Juravi et non me poenitebit, przysięgam, a nie będzie mi żal, ani się cofnę, ani się zachwieję, ani życia mego młodego nie oszczędzę, będę walczył z wrogiem i ranił i zabijał, słabszym pomagał w duchu Kodeksu Rycerskiego.AMEN!!!

Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw 14:45, 20 Paź 2005    Temat postu:

je marcin(paplasmerf) z rodu smerfów ślubuje ze bede starał sie zrobic wszystko dla sojuszu dementor... i bede pomagał we wszystkim... yyy... nie umiem przemawiac... ale powiem tylko tyle ze bede pomagał, i przysięgam ze "Kodeks Rycerski" będe przestrzegał.... AMEN

ps. sorry za tą przemowe ale nie umiem przemawiac:/

Powrót do góry
Black_Hunter
Przyjaciel Sojuszu
Przyjaciel Sojuszu

Ostrzeżeń: 2/3

PostWysłany: Pon 9:11, 31 Paź 2005    Temat postu:

Ja Black_Hunter z rodu Hunterow slubuje ze bede robic wszystko dla sojuszu Dementor...wszyscy moga liczyc na moja pomoc i wsparcie..przysiegam ze Kodeks Rycerski bede przestrzegal...AMEN

Gość

PostWysłany: Pon 9:12, 31 Paź 2005    Temat postu:

Biorę na siebie obowiązki rycerza, przyjmuję zaszczyt i honor. Przysiegam na kodeks

Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw 16:04, 03 Lis 2005    Temat postu:

Ja Anakeen ze starożytnych slubuję przestrzegać postanowienia Kodeksu Rycerskiego, które wartścią najwyższa będąc określają drogę, którą stąpac będę, aby honoru swego jak i swych pobratymców bronić ponad wszelką miarę. Niechaj moc mi świadkiem, że wcześniej sczeznę niźli słowa tej przysięgi złamię i cnót rycerskich nie dochowam.

Powrót do góry
jonek
RADA SOJUSZU
RADA SOJUSZU

PostWysłany: Śro 16:10, 01 Lut 2006    Temat postu:

Ja Jonek z rodu Furionow skladam swoj los i zycie na rece Wasze i naszych sojusznikow. W wojnie i w pokoju bede godnie chwalil imie "DEMENTOR" i nie spoczne dopuki choc jeden z naszych przesladowcow i wrogow bedzie przy zyciu, przysiegam niesc pomoc ucisnionym i potrzebujacym oraz stawaic sie zawsze na wezwanie Wielkiej Rady Dementorow jak i samego Wladcy Sir DEMENTORA. Kodeks i prawa rycerskie od tej chwili beda jedynymi slusznymi przykazaniami w moim zyciu i poza nim ............ AMEN

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM SOJUSZU "DEMENTORS" Strona Główna -> Ogłoszenia Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: