Autor |
Wiadomość |
|
SZKOT
Byly gracz GW

Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Pon 11:32, 10 Paź 2005 Temat postu: LISTA "RYCERZY DEMENTOR" |
|
|
Wodz i Król nasz - Dementor
Poniżej lista "RYCERZY DEMENTOR"
Gracze Ci zobowiązali sie przestrzegać "Kodeks Rycerski" i ręczą słowem i duszą swoją, że zobowiązania i przysięgę wierności wypełnią.
- Szkot
- mck
- Julas
- paplasmerf
- Kudy vel Black_Hunter
- Evergreen
- Anakeen
- Jonek
-
-
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez SZKOT dnia Nie 15:16, 06 Lis 2005, w całości zmieniany 7 razy |
|
|
Powrót do góry |
|
|
 |
|
SZKOT
Byly gracz GW

Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Pon 11:42, 10 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
Ja gracz zwany SZKOTEM z rodu dawnego Macallan się wywodzący niniejszym przysięgam przestrzegać "Kodeks Rycerski" i prędzej w boju zgine i członki wszystkie potrace niżbym miał słowo dane złamać. AMEN!!
Post został pochwalony 0 razy |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią 8:23, 14 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
Ja, sir MCK ze szlachtengo rodu MCK'ow niniejszym przysiegam, iz honor oraz kodesk rycerski beda mi wartosciami nad zycie cenionymi. Przysiegam takze, iz poki nie skonam wlaczyc bede w imie szlachetnosci i obrony slabszych. Tak rzeklem. AMEN!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią 10:49, 14 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
Ja Julas z rodu Furionów ślubuje, że pragnę stać się Rycerzem Dementor, szanować Sojusz i rządzące nim przepisy oraz uczestniczyć we wszystkich działaniach w duchu rycerskim dla honoru naszych planet i dla chwały Sojuszu. Przezacni Panowie Juravi et non me poenitebit, przysięgam, a nie będzie mi żal, ani się cofnę, ani się zachwieję, ani życia mego młodego nie oszczędzę, będę walczył z wrogiem i ranił i zabijał, słabszym pomagał w duchu Kodeksu Rycerskiego.AMEN!!!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw 14:45, 20 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
je marcin(paplasmerf) z rodu smerfów ślubuje ze bede starał sie zrobic wszystko dla sojuszu dementor... i bede pomagał we wszystkim... yyy... nie umiem przemawiac... ale powiem tylko tyle ze bede pomagał, i przysięgam ze "Kodeks Rycerski" będe przestrzegał.... AMEN
ps. sorry za tą przemowe ale nie umiem przemawiac:/
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Black_Hunter
Przyjaciel Sojuszu

Ostrzeżeń: 2/3 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Pon 9:11, 31 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
Ja Black_Hunter z rodu Hunterow slubuje ze bede robic wszystko dla sojuszu Dementor...wszyscy moga liczyc na moja pomoc i wsparcie..przysiegam ze Kodeks Rycerski bede przestrzegal...AMEN
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon 9:12, 31 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
Biorę na siebie obowiązki rycerza, przyjmuję zaszczyt i honor. Przysiegam na kodeks
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw 16:04, 03 Lis 2005 Temat postu: |
|
|
Ja Anakeen ze starożytnych slubuję przestrzegać postanowienia Kodeksu Rycerskiego, które wartścią najwyższa będąc określają drogę, którą stąpac będę, aby honoru swego jak i swych pobratymców bronić ponad wszelką miarę. Niechaj moc mi świadkiem, że wcześniej sczeznę niźli słowa tej przysięgi złamię i cnót rycerskich nie dochowam.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
jonek
RADA SOJUSZU

|
Wysłany: Śro 16:10, 01 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Ja Jonek z rodu Furionow skladam swoj los i zycie na rece Wasze i naszych sojusznikow. W wojnie i w pokoju bede godnie chwalil imie "DEMENTOR" i nie spoczne dopuki choc jeden z naszych przesladowcow i wrogow bedzie przy zyciu, przysiegam niesc pomoc ucisnionym i potrzebujacym oraz stawaic sie zawsze na wezwanie Wielkiej Rady Dementorow jak i samego Wladcy Sir DEMENTORA. Kodeks i prawa rycerskie od tej chwili beda jedynymi slusznymi przykazaniami w moim zyciu i poza nim ............ AMEN
|
|
Powrót do góry |
|
|
|